Sledujte nás:
Weather IconDnešná teplota na Fuerteventure 21.6°C, pocitovo 21.6°C
+421904 225 384
info@oceanholic.sk
Fuerteventura, Spain
Pridať sa
OCEANHOLIC

Zažite adrenalínový Kitesurfing na ostrove Fuerteventura: Prečo je náš kite camp úžasná športová dovolenka

môžete spojiť rovno dve vášne, cestovanie a kitesurfovanie

V posledných rokoch sa kitesurfing stal jedným z najvzrušujúcejších vodných športov, ktorý láka dobrodruhov z celého sveta.

Kitesurf, tiež známy ako kiteboarding, je fascinujúci vodný šport, ktorý kombinuje prvky doskových športov a paraglidingu. Tento šport sa vykonáva pomocou špeciálneho padáka, nazývaného kite, a dosky, ktorá je podobná snowboardu alebo skateboardu. Kitesurferi používajú silu vetra na pohyb po vode, vykonávanie skokov a trikov vysoko do vzduchu a prekonávanie prekážok- aka vĺn.

Fuerteventura, s jej ideálnymi veternými podmienkami a krásnymi plážami, je jednou z najobľúbenejších destinácií pre kitesurfing na svete. V preklade znamená ,,Silný vietor" a ten je pre kite nevyhnutný.

kitesurf je láska

Ste pripravení vyzdvihnúť váš kitesurfing zážitok na novú úroveň?

V Oceanholic vám ako jediný na Slovensku ponúkame kitesurfový kemp, ktorý organizujeme na Fuerteventure, kde vás čakajú slnečné pláže, dokonalé vetry a úžasná kitesurf komunita.

Je to taká iná, športová dovolenka. Pre tých čo majú radi šport, cestovanie a prírodu.

Fuerteventura, známa ako "Havaj Európy", sa môže pochváliť niektorými z najlepších podmienok pre kitesurf na svete. S konzistentnými pasátnymi vetrami a teplými teplotami počas celého roku ponúka táto ostrovná oáza ideálne prostredie pre kitesurferov všetkých úrovní zručností.

V našom kitecampu sa hrdíme poskytovaním špičkovej inštrukcie kitesurfingu, ktorú vedú skúsení a certifikovaní inštruktori. Či už ste začiatočník, ktorý sa chce naučiť základy, alebo skúsený jazdec, ktorý sa snaží ovládnuť nové triky, náš tím je zameraný na to, aby vám pomohol dosiahnuť vaše ciele bezpečne a efektívne.

Kde budeme kitesurfovať

Náš kitecamp je strategicky umiestnený blízko niektorých z najznámejších miest pre kitesurf na Fuerteventure. Od ikonickej Flag Beach po úchvatné lagúny Sotavento.

Miesto kde budeme jazdiť my, sa nazýva Risco del Paso, a je to súčasť lagúny Sotavento a taktiež národný park. Piesočné duny a neskutočné farby oceánu vás dostanú.

Lagúna sa tvorí len v určité dni v mesiaci, ovplyvňuje ju spln. Počas nášho kempu by mala byť lagúna plná to znamená, že jazdiť budeme na lagúne. Pre tých viac adrenalínových, dá sa trénovať aj na otvorenom oceáne.

V cene nášho kempu máte aj rescue servis- záchranné vodné skútre pre každý prípad, keby vás pri kite lekciách odfúklo trošku ďalej.

lagúna Risco del Paso
lagúna Risco del Paso

Nieje to len o kitesurfingu-ale zážitkoch

Po dni plnom vzrušujúcich kite session si oddýchnite v našom pohodlnom ubytovaní. Naša dovolenka ponúka ubytovanie v 3* hotely s ALL INCLUSIVE.

Hotel má reštauráciu a dva bary, dva bazény, fitness centrum, saunu a rôzne možnosti športových aktivít. Viac o ubytovaní si môžete prečítať na našej stránke v sekcií KTO SME.

Taktiež jedným z vrcholov nášho kitecampu je živá komunitná atmosféra. Bez ohľadu na to, či cestujete sami alebo s priateľmi, okamžite sa budete cítiť ako súčasť rodiny. Spriatelíte sa s ľuďmi s ktorými zdieľate spoločnú vášeň pre kitesurf, šport a dobrodružstvo.

Aj keď je kitesurf hlavnou atrakciou, Fuerteventura ponúka množstvo ďalších aktivít na užitie počas vášho pobytu, aby vaša dovolenka bola ešte lepšia.

Spoločne preskúmame krásne miesta ostrova na poldennom výlete, či vyskúšame paddle boarding na oceáne. Zacvičíme si jogu pri ukľudňujúcom zvuku oceánu s pohľadom na piesočné duny a gurmánsky zážitok obohatí večera v miestnej reštaurácií s výhľadom na oceán kde si dáme úžasné jedlo a lokálnu Paellu.

Počas pobytu budete mať jeden voľný deň, kde môžete ísť na výlet objavovať skryté pláže a zátoky či tajomné miesta vulkanického ostrova, alebo jednoducho si užiť slnko a oddýchnete si na nedotknutých piesočnatých brehoch či bazéne.

spoznajte pocit nekonečnej slobody

V Oceanholic si vážime prírodu

Ľudia na ostrove si dávajú záležať na čistote prírody a oceánu. Prírodu si chránime.

Toho sa držíme aj my v našom projekte Oceanholic. Zaväzujeme sa podporovať udržateľné praktiky v rámci našeho kitecampu.

Od ekologických ubytovacích zariadení po zodpovednú správu odpadu či čistenia pláží sa snažíme minimalizovať náš ekologický odtlačok a zachovať prirodzenú krásu Fuerteventury pre budúce generácie.

adrenalín a pocit slobody

Bude to dovolenka, na ktorú len tak nezabudnete

Predovšetkým výber nášho projektu Oceanholic pre váš kite pobyt zaručuje nezabudnuteľný zážitok plný vzrušujúcich jázd, nových priateľstiev a milovaných spomienok, ktoré budú trvať celý život. Uvidíte, že vaša dovolenka nadobudne iný rozmer.

Ak hľadáte ultimatívne dobrodružstvo v dych berúcej destinácii, staňte sa súčasťou nášho kite campu na Fuerteventure. S dokonalými podmienkami, odbornou inštrukciou, pohodlným ubytovaním a úžasnou komunitou sľubujeme zážitok, ktorý prekoná vaše očakávania.

Bude to dovolenka, na ktorú len tak nezabudnete.

Rezervujte si svoj pobyt u nás ešte dnes a pripravte na adrenalínom nabité dobrodružstvo na veterných brehoch Fuerteventury! Zažite ten nekonečný pocit slobody, ktorý vám dá iba kitesurf.

Napíšte nám tu, a my vám pošleme všetky potrebné informácie ku kitecampu

Oceanholic

Pozor, počet miest je limitovaný.

Barbora Raschman
, 9. februára 2024
envelopemap-markersmartphonechevron-down
Barbora

Barbora

Odpovedám rýchlo :)

I will be back soon

Barbora
Ahoj surferi! 👋🏼
Vítam vás na mojej stránke, keby ste sa ma potrebovali niečo spýtať, neváhajte 😊
WhatsApp